Terminaal zieke man wordt verrast. Dan krijgt hij een bijzonder laatste bezoek!

De Engelsman Patrick Saunders was terminaal ziek en had zijn verpleegsters in het North Devon Hospice veelvuldig over zijn liefde voor paarden verteld. De liefde voor de dieren had hij van zijn vader Victor meegekregen. Verpleegster Cathy Whattingham begon te begrijpen hoe paarden een belangrijk deel van Patrick’s leven uitmaakten. Ze besloten de terminaal zieke man daarom te verrassen met een wel heel bijzonder bezoek.

Want laat er nou net een paardenopvang naast het gasthuis staan. Patrick kon zelf niet meer uit bed komen om het paard te zien. Dus besloten de verpleegsters om zijn bed de binnenplaats op te rijden. Zo kon hij de dieren alsnog van dichtbij bewonderen.

Patrick’s dochter Jayne was dan ook zeer verbaasd toen ze zag hoe haar vader een paard aan het aaien was. Ze geeft aan dat hij een paar slechte dagen achter de rug had, maar dat ze het plezier nu van zijn stralende gezicht kon aflezen. Dat het betreffende paard ook nog eens de naam Victor heeft, maakt het verhaal helemaal af.

Patrick zou drie dagen later helaas komen te overlijden, maar zag gelukkig nog wel zijn grote wens in vervulling gaan…

Doet het jou ook zo’n goed dat dit gasthuis zich zo heeft ingezet voor de man? Deel het bericht dan op Facebook met jouw vrienden en familie.

137
Deel deze met je vrienden via: