Oma loopt haar tuin binnen. Dan ziet ze tot haar grote schrik een pony…

Een oma in het Engelse Stoke-on-Trent wist niet wat ze meemaakte toen er ineens een paard in haar tuin stond. De reden daarvoor was net zo opmerkelijk. De verantwoordelijke was namelijk haar 13-jarige kleindochter die het dier online had ontdekt.

Er was een advertentie geplaatst waarin stond dat dier zou worden ingeslapen als niemand ‘m wilde hebben. Het meisje gaf daarom het adres op van haar oma als nieuwe plek van huisvesting. Met geen enkele kennisgeving werd het dier zomaar in de tuin van haar oma gedropt.

De geschokte vrouw wist niet wat ze ermee aan moest en nam daarom contact op met World Horse Welfare, een lokale dierenwelzijnsorganisatie. De ondervoede pony, die nu Mr. Melvin Andrews heet, was er niet goed aan toe toen hij werd aangetroffen in de tuin en zat onder de mijten. De Britse dierenbescherming probeert nu samen met World Horse Welfare uit te vinden waar de pony vandaan komt en wie hiervoor verantwoordelijk was. Hierdoor is het paard nu in elk geval beter af dan bij z’n vorige eigenaar.

Hoewel de wending van het verhaal uiterst komisch is, is de aanleiding dat uiteraard niet. Wij hopen daarom dat er een gepaste oplossing wordt gevonden voor Mr. Melvin Andrews.

152
Deel deze met je vrienden via: